وبینار آشنایی با فرایند مالیات بر ارزش افزوده برگزار شد.

به گزارش مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان پروبیز:

وبینار «آشنایی با فرایند مالیات بر ارزش افزوده»

وبینار «آشنایی با فرایند مالیات بر ارزش افزوده» در روز 4 شنبه 29 مردادماه 99 با حضور جناب آقای غریب، مدرس مالیاتی و به همت مرکز شرکت‌ها و مسسات دانش بنیان پروبیز برگزار شد. از جمله تکالیفی که یک مودی مکلف به انجام آن‌ها است، انجام ثبت نام، وصول مطالبات، تسلیم اظهارنامه و ثبت و نکهداری اسناد و مدارک است که در این وبینار، مطالبی در ارتباط با این موارد عنوان شد.

مالیات بر ارزش افزوده تنها شامل آن بخش از ارزش است که با کسر مبلغ خرید از مبلغ فروش باقی می‌ماند.

آقای غریب در تعریف مالیات بر ارزش افزوده عنوان کردند: «ارزش افزوده عبارت است از ارزشی که در فرایند تولید به ارزش کالاهای واسطه ای افزوده می شود که با کسر نهاده های واسطه، از عایدی ها به دست می‌آید. به عبارتی دیگر میزان مالیاتی که لازم به پرداخت است، تنها شامل آن بخش از ارزش است که با کسر مبلغ خرید از مبلغ فروش باقی می‌ماند.»

ثبت نام مشمولین نظام مالیات بر ارزش افزوده، مستلزم انجام اولین عملیات فروش است.

آقای غریب، ثبت نام مشمولین نظام مالیات بر ارزش افزوده را مستلزم انجام اولین عملیات فروش دانست و در ارین ارتباط گفت: «نکته ای که لازم است شرکت‌های تازه تاسیس شده به آن توجه کنند، این است که انجام ثبت نام مشمولین در نظام ارزش افزوده، مستلزم انجام اولین عملیات فروش است و بایستی برای سازمان امور مالیاتی مسجل شود که فروش شما مشمول مالیات بر ارزش افزوده است. در این صورت است که شما اجازه ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده را خواهید داشت.» همچین اشاره نمودند که صورتحسابهای مورد قبول برای سازمان امور مالیاتی، شامل صورتحساب‌های عمومی  و صورتحساب های ویژه ماشین‌های فروش (pos) است، (حسب آیین نامه اجرایی ماده 95 قانون مالیات های مستقیم اصلاحی 31/04/1394).»

فعالانی که تنها ارائه کننده  کالاهای معاف از مالیات بر ارزش افزوده هستند، متعاقبا مشمول ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده نیز نخواهند بود.

همچنین ایشان در ذکر نکته ای عنوان کردند: «شرکت‌ها لازم است به این  نکته توجه داشته باشند؛ مشمولیت یا عدم مشمولیت ثبت نام شخص در نظام ارزش افزوده و معاف بودن و یا معاف نبودن کالا از مالیات ارزش افزوده. ممکن است فردی مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده باشد، اما ارائه کننده هر دو کالای معاف و مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیز باشد. اما اگر کسی که تنها ارائه کننده یک کالای معاف از مالیات بر ارزش افزوده است، متعاقبا مشمول ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده نیز نخواهد بود.»

در ادامه این وبینار، شرکت‌های دانش بنیان حاضر سوالات خود را در ارتباط با فرایند مالیات بر ارزش افزوده مطرح کرده و آقای قریب به این سوالات پاسخ دادند. لازم به ذکر است فایل ویدیویی این وبینار و همچنین پاورپوینت مدرس، هفته آینده از طریق وبسایت daneshbonyan.ir در دسترس قرار خواهد گرفت.

نظرات

نظرات

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

Captcha