
عقد قرارداد پژوهشی دستگاه های اجرایی با شرکت ها
تعداد موضوعات خدمت : ۱به موجب بند الف ماده 7 قانون جهش تولید دانش بنیان و تبصره آن، به منظور حمایت از کالاهای ایرانی، تولیدات و خدمات شرکتها و مؤسسات دانشبنیان دستگاههای اجرائی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مجازند با شرکتها و مؤسسات دانشبنیان و واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری قرارداد مرتبط با کالا و خدمات دانشبنیان از محل بودجه پژوهشی در آن دستگاهها منعقد نمایند. مزایای بندهای «الف» و «ب» ماده (12) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی به قراردادهای آنها در حوزه تولید کالا و خدمات دانشبنیان تسری مییابد.
بندهای الف و ب ماده (12) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی:
به منظور تقویت تحقیق و توسعه، مشوقهای بیمهای، مالیاتی و ارتقای علمی به صورت زیر اعمال میشود:
الف ـ به دولت اجازه داده میشود اقدام قانونی لازم برای تشویق بیمهای فعالیتهای تحقیق و توسعه، نحوه محاسبه حق بیمه، معافیتهای بیمه ای و مفاصا حساب کلیه قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی با دانشگاهها یا مراکز علمی و پژوهشی دارای مجوز قطعی از وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی حوزههای علمیه را انجام دهد.
ب ـ در بند «س» ماده (۱۳۲) قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶/۱۲/۳ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن مرجع تشخیص قرارداشتن فعالیتهای تحقیقات پژوهشی مذکور در چهارچوب نقشه جامع علمی کشور، وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.
کلیه ذینفعان این بند قانونی می توانند نظرات، پیشنهادات یا درخواستهای خود را در زمینه اجرای این بند، به اطلاع دبیرخانه شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان مستقر در پروبیز اعلام فرمایند.
- اطلاعات بیشتر
عقد قرارداد پژوهشی دستگاه های اجرایی با شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور
جهش تولید دانش بنیانبرای درخواست این موضوع به پیام زیر توجه نمایید:برای استفاده از مزایای این بند قانون به دستگاه های اجرایی مراجعه نمایید. در صورت بروز مشکل کلیه ذینفعان این بند قانونی می توانند درخواستهای خود را در زمینه اجرای این بند، به اطلاع دبیرخانه شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان مستقر در پروبیز اعلام فرمایند.